Piens, Veikalā un tirgū

23 jauni saldējuma veidi

2. Saldējums ar 40% biezpiena

2no3

Starp “Food Union” jaunumiem ir trīs saldējumi “Ekselence”, pieci biezpiena sieriņa saldējumi “Kārums”, kā arī pa vienam tradicionālo zīmolu “Pols” un “Klasika” saldējumiem. Plašajam “Ekselences” saldējumu klāstam šogad pievienojas vaniļas plombīra saldējums, kas pārklāts ar piena šokolādes vai mandeļu–piena šokolādes glazūru. Tie, kuri iecienījuši Latvijas gastronomijai raksturīgās garšas, noteikti novērtēs Rīgas Melnā balzama–upeņu “Ekselences” saldējumu lielajā vafeļu konusā. Starp šī gada lielākajiem jaunumiem, uzsver S. Usačeva, ir arī biezpiena saldējums “Kārums” ar maigi skābenu garšu. Skābeno garšu nodrošina augstākās kvalitātes biezpiens, kas veido 40% no saldējuma sastāva. “Food Union” šovasar piedāvās arī saldējumu “Klasika” ar karameļu saldējumu vafeļu konusā ar karameļu mērci un pārklātu ar karameļu–riekstu glazūru, bet “Polu” – ar šokolādes plombīra saldējumu ar šokolādes gabaliņiem.

“Food Union” Latvijā apvieno trīs lielākos piena pārstrādes un saldējuma ražošanas uzņēmumus – Rīgas Piena kombinātu, “Valmieras pienu” un “Rīgas piensaimnieku”.

  1. Jauni saldējuma veidi
  2. Saldējums ar 40% biezpiena
  3. Varēs nopirkt bumbiņsaldējumu

Pievienot komentāru