Bizness, Gaļas pārstrāde

“Forevers” gaļas produkcijas pārdošanas apmēri jūnijā pieauguši par 7%

Gaļas pārstrādes uzņēmuma SIA “Forevers” produkcijas pārdošanas apmēri šogad jūnijā ir kāpuši par 7%, bet uzņēmuma tirdzniecības tīklā tie ir palielinājušies par 12% salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

“Forevers” Mārketinga nodaļas vadītāja Ilona Bukša norādīja, ka pieprasījumu pēc gaļas produktiem veicinājuši laika apstākļi ar noturīgu vasaras karstumu un arī aizvadītie Līgo svētki. Viņa prognozēja, ka līdz ar silto laiku un vasarai raksturīgajiem dārza piknikiem un griliem pieprasījums pēc gaļas produktiem varētu turpināt uzrādīt pozitīvu dinamiku.

Pēc “Forevers” sniegtās informācijas, biežāk pirktākie produkti “Forevers” tirdzniecības vietās jūnijā ir kūpināta gaļa, cīsiņi un sardeles. Līgo svētku laikā “Forevers” svaigas gaļas pārdošanas rādītāji ir kāpuši par 14% salīdzinājumā pirmssvētku nedēļu, bet puskūpinātu desu – par 6%.

Jau ziņots, ka “Forevers” apgrozījums 2017.gadā, pēc provizoriskiem datiem, salīdzinājumā ar 2016.gadu pieaudzis par 10%, sasniedzot 34,95 miljonus eiro.

“Forevers” reģistrēts 1996.gadā, tā pamatkapitāls ir 1,306 miljoni eiro. Uzņēmumam ir ražotne Rīgā, kā arī filiāles Jēkabpilī un Saldū. “Forevers” ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. “Forevera” vienīgais īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir Andrejs Ždans

Pievienot komentāru