Bizness, Gaļas pārstrāde

Gaļas produktu ražotājam “Forevers” šogad seši jauni veikali

Gaļas pārstrādes uzņēmums “Forevers” divu mēnešu laikā atvēris sešas jaunas tirdzniecības vietas Rīgā un Latvijas reģionos, ieguldot 30 000 eiro. Plānots, ka šogad uzņēmums atvērs līdz trīsdesmit jaunām tirdzniecības vietām visā Latvijā, tādējādi turpinot jau pērn sākto veikalu tīkla attīstības projektu, kura kopējās investīcijas sasniegs 240 000 eiro.

Līdz ar jaunu veikalu atvēršanu “Forevers” veikalu tīkls audzis līdz 81 tirdzniecības vietai visā Latvijā, un pieņemti 12 jauni darbinieki. Rīgā atvērti divi veikali – Zolitūdē un Rīgas Centrāltirgū, bet Latvijas reģionos atvērts pa vienam jaunam veikalam Liepājā, Daugavpilī, Kuldīgā, un Ādažos. Plānots, ka līdz gada beigām “Forevers” veikalu tīklā būs vairāk nekā 100 tirdzniecības vietas.

Kā norāda uzņēmuma nformē valdes priekšsēdētājs Andrejs Ždans, izplatot “Forevers” produktus zīmola veikalos, var izsekot visam pārdošanas ķēdes posmam, sākot ar produkta ražošanu un beidzot ar izvietošanu veikalu vitrīnās. “Ar saviem veikaliem varam nodrošināt individuālu pieeju katram klientam, pārliecināties, ka pircējam ir pieejama daudzveidīga “Forevers” produktu izlase, kā arī piedāvāt konkurētspējīgu ražotāja cenu,” sacīja uzņēmējs.

“Forevers” ir viens no lielākajiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem Latvijā, kas tirgū strādā jau vairāk nekā 20 gadus. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu tiek saražotas un iepakotas vairāk nekā 30 tonnas gaļas produkcijas. “Forevers” tirdzniecības tīklā šobrīd ir 81 veikals visā Latvijā, kura darbības uzturēšanā būtisks ķēdes posms ir uzņēmuma izveidotā loģistikas sistēma.

Kā liecina uzņēmuma aplēses, “Forevers” pagājušajā gadā strādājis ar 31,5 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par gandrīz 5% vairāk nekā 2015.gadā Uzņēmuma tirgus daļa Latvijā patlaban sasniedz 17%, savukārt šā gada izaugsmes stratēģija paredz veikalu tīkla paplašināšanu, kam prognozējama pozitīva ietekme arī uz pārdošanas apjomiem.

“Forevers” reģistrēts Rīgā 1996.gadā ar 1,3 miljonu eiro pamatkapitālu, darbinieku skaits 2015.gadā – 247. “Forevers” ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir Ždans.

Pievienot komentāru