Bizness, Piena pārstrāde

“Kāruma” zīmolu papildina siera kūkas

Piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” paplašinājis zīmola “Kārums” sortimentu, piedāvājot divu veidu siera kūkas un jauninājumā investējot 70 000 eiro, no kuriem 50 000 ieguldīti specializētās iekārtās, informē uzņēmuma mārketinga vadītāja Ieva Ražinska.

“Kārums” siera kūka nesatur konservantus un augu taukus, tās pamatmasa sastāv no krēmsiera, kas ražots no Latvijas piena, bet pamatne – no sasmalcinātiem pilngraudu sviesta cepumiem. Siera kūkas tiek gatavotas ar aveņu vai vasaras ogu pārklājumu.

Jaunums kopš šodienas jau pieejams tirdzniecības centrā “Stockmann”, veikalos “Elvi”, “Top”, “Mego”, “Rimi”, “Maxima”.

“Food Union” grupa apvieno trīs lielākos piena pārstrādes un saldējuma ražošanas uzņēmumus Latvijā – “Rīgas piena kombināts”, “Valmieras piens” un “Rīgas piensaimnieks”, lielāko saldējuma ražotāju Igaunijā “Premia”, lielāko saldējuma ražotāju Dānijā “Premier Is”, saldējuma ražotāju Norvēģijā “Isbjørn Is”, saldējuma ražotāju Rumānijā “Alpin57Lux” un saldējuma ražotāju Baltkrievijā “Ingman Ice Cream”.

“Food Union” grupas kopējais apgrozījums 2016.gadā sasniedza 247 miljonus eiro. Grupā kopumā tiek nodarbināti vairāk nekā 2500 darbinieku, no kuriem vairāk nekā 1200 darbinieku strādā uzņē

Pievienot komentāru