Bizness, Finanses

“Rūdolfa” biezenīšu ražotājs modernizēsies par teju diviem miljoniem eiro

Bioloģiskās pārtikas ražošanas uzņēmums SIA “Lat Eko Food” iekārtu un aprīkojuma iegādē ieguldīs 1,82 miljonus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Ražošanas iekārtu komplekta iegāde bija sadalīta divās lotēs, no kurām abās ir uzvarējusi kompānija “Tan Ter Consulting Ltd”, kuras piedāvājums pirmajā lotē ir 707 908 eiro, bet otrās lotes piedāvājums – 1,112 miljoni eiro.

Investīciju projektu plānots īstenot, piesaistot finansējumu Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma “Ieguldījumi materiālajos aktīvos” apakšpasākumā “Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē”. Ražošanas iekārtām, kas ietilpst pirmajā lotē, plānotais piegādes laiks ir no 2018.gada februāra līdz septembrim, bet otrajā lotē ietilpstošo iekārtu plānotais piegādes laiks ir no 2018. gada septembra līdz 2019. gada decembrim.

“Lat Eko Food” pamatdarbība ir bioloģisku augļu un dārzeņu pārstrāde, uzņēmums ar zīmolu “Rūdolfs” ražo biezeņus stāvpakās, biezsulas, augļu un dārzeņu krēmus kečupus, smūtijus, ievārījumus un biezsulas.

Uzņēmums dibināts 2010.gadā, ražotne “Ādažps atklāta 2014.gadā ar investīcijām 5 miljonu eiro apmērā.

“Lat Eko Food” pagājušajā gadā strādāja ar 605 536 eiro apgrozījumu, kas ir par 66,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 1,6 reizes – līdz 1367 eiro, liecina ” Firmas.lv” dati. “Lat Eko Food” pieder uzņēmumam “VVMV” (30%) un divām privātpersonām – Egijai Martinsonei (40%) un Vilim Vītolam (30%).

Pievienot komentāru